Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0.00


Villkor

Propietary rättigheter

Alla illustrationer, konstruktioner, ikoner, grafer, bilder, bilder och andra uppgifter i denna web är exklusiva egendom TOKYOTO Luggage. De delar av denna webbsida har utformats i syfte att erbjuda till försäljning de produkter som identifieras med varumärket TOKYOTO Luggage. Kopian eller användning av sådana element innebär inte överföring av eventuella äganderätt. Reproduktion, publicering, överföring, förändring eller distributionen på något sätt av de delar av denna webbplats (programvara ingår) är uttryckligen förbjudet.

Rätt att returnera varor

TOKYOTO Luggage tar hand om alla returfrakten *. (* Med undantag för dessa produkter från specialerbjudande eller åtgärder med Groupon, KGBDeals, Living Social, etc.)

Leverans Avgifter kommer att gälla när Kunden kan returnera varorna emot utan att ange något skäl genom att skicka tillbaka dem inom 14 dagar. För utövande av denna rätt skall börja tidigast från dagen för mottagandet av varorna och att detta tillkännagivande av kunden. Kunden ska ha utövat sin rätt i tid, om han har utvisad varorna eller begäran om återgång inom 14 dagar.

Konsekvenser av Return

Om kunden har utnyttjat rätten att återvända, ska båda sidor restituera de förmåner inklusive härledda fördelar. Om varan försämrats TOKYOTO Luggage kan begära ersättning för förlorad värde.

SEKRETESSPOLICY

SEKRETESSPOLICY

AVSNITT 1 – VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik, som en del av köp- och försäljningsprocessen, samlar vi den personliga information du ger oss som ditt namn, adress och e-postadress.

När du besöker vår butik, vi också automatiskt få datorns internet protocol (IP) adress för att förse oss med information som hjälper oss att lära sig om din webbläsare och operativsystem.

E-postmarknadsföring (om tillämpligt): Med din tillåtelse, kan vi skicka e-post om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

AVSNITT 2 – Samtycke

Hur får du mitt samtycke?

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, gör en beställning, ordna en leverans eller returnera ett köp, innebär vi att du samtycker till vår insamling den och använda den för endast den specifika anledningen.

Om vi ber om dina personuppgifter för en sekundär orsak, liksom marknadsföring, vi kommer antingen be dig direkt för dina uttryckt samtycke, eller ge dig en möjlighet att säga nej.

Hur tar jag ut mitt samtycke?

Om du efter att du opt-in, du ångrar dig, kan du ta ut ditt samtycke för oss att kontakta dig, för det fortsatta insamling, användning eller avslöjande av din information, när som helst, genom att kontakta oss på customercare@tokyoto-luggage.com eller maila oss på: TOKYOTO Bagage 49 Station Road East Sussex Polegate Storbritannien BN26 6EA
AVSNITT 3 – AVSLÖJANDE

Vi kan lämna ut dina personuppgifter om vi enligt lag är skyldiga att göra det, eller om du bryter mot våra användarvillkor.

AVSNITT 4 – Siteground

Vår butik är värd på Siteground. De ger oss med online e-handelsplattform som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.

Din data lagras via Siteground s datalagring, databaser och den allmänna Siteground ansökan. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.

Betalning:

Om du väljer en direkt betalning gateway för att slutföra köpet, sedan Shopify lagrar dina kreditkortsuppgifter. Det är krypterad genom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Ditt köp transaktionsdata lagras bara så länge som krävs för att slutföra köpet. Efter det är klart, är ditt köp transaktionsinformation raderas.

Alla direkta betalning gateways följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som förvaltas av PCI Security Standards Council, som är en gemensam satsning av märken som Visa, Mastercard, American Express och Discover den.

PCI-DSS kraven bidra till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation genom vår butik och dess leverantörer.

För mer insikt, kanske du också vill läsa Shopify användarvillkor här eller sekretesspolicy här.

AVSNITT 5 – tjänster från tredje part

I allmänhet kommer de tredjepartsleverantörer som används av oss bara samla in, använda och lämna ut din information till den utsträckning som krävs för att göra det möjligt för dem att utföra de tjänster de tillhandahåller till oss.

Men vissa tredjepartsleverantörer, såsom betalning gateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har sin egen sekretesspolicy med avseende på den information som vi är skyldiga att lämna till dem för dina inköpsrelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.

I synnerhet kom ihåg att vissa leverantörer kan finnas i eller har anläggningar som är belägna en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Så om du väljer att gå vidare med en transaktion som innebär tjänster av en tredjepartsleverantör, så din information kan bli föremål för lagarna i den jurisdiktion (er) i vilken tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.

Som ett exempel, om du befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalning gateway som ligger i USA, då din personliga information används för att slutföra transaktionen kan bli föremål för utlämnande enligt amerikansk lagstiftning, inklusive Patriot Act.

När du lämnar vår butikens hemsida eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, är du inte längre styrs av denna sekretesspolicy eller vår webbplats användarvillkor.

Länkar

När du klickar på länkar på vårt lager, kan de hänvisa dig borta från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis på andra webbplatser och uppmuntrar dig att läsa deras sekretesspolicy.

AVSNITT 6 – SÄKERHET

För att skydda din personliga information, vi tar rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är olämpligt förlorad, missbrukas, nås, avslöjas, ändras eller förstörs.

Om du ger oss dina kreditkortsuppgifter, informationen krypteras med secure socket layer-tekniken (SSL) och lagras med en AES-256 kryptering. Även om ingen metod för överföring via Internet eller elektronisk lagring är 100% säker, vi följer alla PCI-DSS kraven och genomföra ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

AVSNITT 7 – COOKIES

Vi inte alla Cookies användningsområden.

AVSNITT 8 – ålder av samtycke

Genom att använda denna webbplats, intygar du att du är minst myndighetsåldern i din stat eller provins sort eller att du är myndig i ditt tillstånd eller provinsen bostad och du har gett oss ditt medgivande att möjliggöra något av minderåriga anhöriga att använda denna webbplats.

AVSNITT 9 – ÄNDRINGAR AV DETTA POLICY

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så du läsa den ofta. Förändringar och förtydliganden kommer att börja gälla omedelbart efter deras utstationering på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela er här att det har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, använder vi och / eller lämna ut det.

Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter överföras till de nya ägarna, så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.

FRÅGOR OCH KONTAKTINFORMATION

Om du vill: tillgång, korrekt, ändra eller ta bort all personlig information vi har om dig, registrera ett klagomål, eller helt enkelt vill ha mer information kontakta vår Privacy Compliance Officer på customercare@tokyoto-luggage.com eller per post på:

TOKYOTO Bagage

49 Station Road East Sussex Polegate Storbritannien BN26 6EA

VILLKOR

VILLKOR

ÖVERSIKT

Denna webbplats drivs av TOKYOTO Bagage. Under hela webbplatsen, termerna ”vi”, ”oss” och ”vår” avser TOKYOTO Bagage. TOKYOTO Bagage erbjuder denna webbplats, inklusive alla uppgifter, verktyg och tjänster tillgängliga från denna webbplats till dig, användaren, rade av att du accepterar alla villkor, bestämmelser, politik och meddelanden som anges här.

Genom att besöka vår webbplats och / eller köper något från oss, du deltar i vår ”Service” och accepterar att vara bunden av följande villkor (”Villkor”, ”Villkoren”), inklusive de ytterligare villkor och politik refereras häri och / eller tillgänglig via länk. Dessa användarvillkor gäller för alla användare av webbplatsen, inklusive utan begränsning användare som webbläsare, leverantörer, kunder, köpmän och / eller bidragsgivare av innehåll.

Läs dessa användarvillkor noggrant innan du besöker eller använder vår webbplats. Genom att besöka eller använda någon del av webbplatsen samtycker du till att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte samtycker till alla villkor i det här avtalet, då du inte kan få tillgång till webbplatsen eller använda några tjänster. Om dessa Villkor anses vara ett erbjudande, är acceptans uttryckligen begränsad till dessa användarvillkor.

Eventuella nya funktioner eller verktyg som läggs till den aktuella butiken ska också omfattas av användarvillkoren. Du kan läsa den senaste versionen av användarvillkoren när som helst på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att publicera uppdateringar och / eller förändringar till vår webbplats. Det är ditt ansvar att kontrollera denna sida regelbundet för förändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till webbplatsen efter utstationering av eventuella ändringar accepterar dessa ändringar.

Vår butik är värd på Siteground. De ger oss med online e-handelsplattform som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.

AVSNITT 1 – webbutik VILLKOR

Genom att acceptera dessa användarvillkor, intygar du att du är minst myndighetsåldern i din stat eller provins sort eller att du är myndig i ditt tillstånd eller provinsen bostad och du har gett oss ditt samtycke till tillåta minderåriga anhöriga att använda denna webbplats.

Du får inte använda våra produkter för olagligt eller obehörigt syfte eller kan du, vid användning av Tjänsten, bryter mot några lagar i din jurisdiktion (inklusive men inte begränsat till upphovsrättslagstiftning).

Du får inte vidarebefordra maskar eller virus eller någon kod av destruktiv karaktär.

Ett brott eller brott mot något av de villkor kommer att resultera i en omedelbar uppsägning av dina tjänster.

AVSNITT 2 – ALLMÄNNA VILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att vägra service till någon av någon anledning som helst.

Du förstår att ditt innehåll (kreditkortsinformation exklusive), kan överföras okrypterad och involvera (a) överföring via olika nätverk; och (b) ändringar för att anpassa sig och anpassa sig till tekniska krav för anslutande nätverk eller anordningar. Kreditkortsinformation är alltid krypterad under överföringen över nätverk.

Du accepterar att inte reproducera, duplicera, kopiera, sälja, återförsälja eller exploatera någon del av Tjänsten, nyttjande av Tjänsten, eller tillgång till Tjänsten eller någon kontakt på hemsidan genom vilket tjänsten tillhandahålls, utan skriftligt tillstånd från oss .

De rubriker som används i detta avtal ingår för endast bekvämlighet och kommer inte begränsa eller på annat sätt påverka dessa villkor.

AVSNITT 3 – riktighet, fullständighet och snabbhet

Vi är inte ansvariga om information som görs tillgänglig på denna webbplats är inte korrekt, fullständig eller aktuell. Materialet på denna webbplats tillhandahålls endast allmän information och bör inte åberopas eller användas som enda grund för att fatta beslut utan att rådfråga primära, mer exakt, mer kompletta eller mer aktuella informationskällor. Tillit till material på denna webbplats sker på egen risk.

Denna webbplats kan innehålla viss historisk information. Historisk information, nödvändigtvis, inte är aktuell och tillhandahålls endast som referens. Vi förbehåller oss rätten att ändra innehållet i denna webbplats när som helst, men vi har ingen skyldighet att uppdatera någon information på vår webbplats. Du accepterar att det är ditt ansvar att övervaka förändringar på vår webbplats.

AVSNITT 4 – ÄNDRINGAR AV SERVICE OCH PRISER

Priserna för våra produkter kan ändras utan föregående meddelande.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller avbryta Tjänsten (eller någon del eller innehåll därav) utan förvarning när som helst.

Vi kan inte hållas ansvariga gentemot dig eller någon tredje part för någon ändring, prisändring, avstängning eller upphörande av Tjänsten.

AVSNITT 5 – PRODUKTER ELLER TJÄNSTER (om tillämpligt)

Vissa produkter eller tjänster kan vara tillgängliga endast på nätet via hemsidan. Dessa produkter eller tjänster kan ha begränsade mängder och är föremål för att återvända eller utbyte endast enligt vår Returpolicy.

Vi har gjort allt för att så exakt som möjligt visa färger och bilder på våra produkter som visas i butiken. Vi kan inte garantera att din dator bildskärm i valfri färg kommer att vara korrekt.

Vi förbehåller oss rätten, men är inte skyldig, att begränsa försäljningen av våra produkter eller tjänster till någon person, geografiskt område eller jurisdiktion. Vi kan utöva denna rätt på en bedömning från fall till fall. Vi förbehåller oss rätten att begränsa kvantiteterna av några produkter eller tjänster som vi erbjuder. Alla beskrivningar av produkter eller produkt prissättning kan ändras när som helst utan förvarning, efter eget gottfinnande av oss. Vi förbehåller oss rätten att avbryta en produkt som helst. Varje erbjudande för någon produkt eller tjänst görs på denna webbplats är ogiltigt där det är förbjudet.

Vi garanterar inte att kvaliteten på alla produkter, tjänster, information eller annat material som köps eller erhålls av dig kommer att uppfylla dina förväntningar, eller att eventuella fel i tjänsten kommer att korrigeras.

AVSNITT 6 – NOGGRANNHET fakturering och kontoINFORMATION

Vi förbehåller oss rätten att neka vilken ordning du placerar hos oss. Vi kan, efter eget gottfinnande, begränsa eller avbryta kvantiteter som köps per person per hushåll eller per beställning. Dessa begränsningar kan omfatta beställningar från eller under samma kundkonto, samma kreditkort och / eller order som använder samma fakturering och / eller leveransadress. I händelse av att vi gör en ändring i eller annullera en beställning, kan vi försöka att meddela dig genom att kontakta e-post och / eller faktureringsadress / telefonnummer tillhandahålls vid den tidpunkt då beställningen gjordes. Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller förbjuda order som enligt vår egen bedömning, verkar vara skrivna av återförsäljare, återförsäljare eller distributörer.

Du samtycker till att tillhandahålla aktuell, fullständig och korrekt inköp och kontoinformation för alla inköp som görs på vårt lager. Du samtycker till att omedelbart uppdatera ditt konto och annan information, inklusive din e-postadress och kreditkortsnummer och utgångsdatum, så att vi kan slutföra dina transaktioner och kontaktar dig vid behov.

För mer information, vänligen se vår Returpolicy.

AVSNITT 7 – valfria verktyg

Vi kan ge dig tillgång till tredjepartsverktyg över vilka vi varken övervakar eller har någon kontroll eller ingång.

Du bekräftar och accepterar att vi ger tillgång till sådana verktyg ”som är” och ”som tillgänglig” utan några garantier, utfästelser eller villkor av något slag och utan någon påskrift. Vi har inget ansvar som uppstår från eller i samband med din användning av valfria verktyg från tredje part.

All användning av dig av valfria verktyg som erbjuds via webbplatsen är helt på egen risk och diskretion och du bör se till att du är bekant med och godkänner villkoren för verktyg tillhandahålls av respektive tredjepartsleverantör (er).

Vi kan också i framtiden, erbjuda nya tjänster och / eller funktioner via webbplatsen (inklusive, frisläppandet av nya verktyg och resurser). Sådana nya funktioner och / eller tjänster ska också omfattas av dessa användarvillkor.

AVSNITT 8 – TREDJE PARTS LÄNKAR

Vissa innehåll, produkter och tjänster tillgängliga via vår Tjänsten kan innehålla material från tredje part.

Tredjeparts länkar på denna webbplats kan hänvisa dig till tredje parts webbplatser som inte är anslutna till oss. Vi är inte ansvariga för att undersöka och utvärdera innehållet eller riktigheten och vi garanterar inte och kommer inte att ha något ansvar för eventuella tredjepartsmaterial eller webbplatser, eller för de andra material, produkter eller tjänster från tredje part.

Vi är inte ansvariga för någon skada eller skador i samband med köp eller användning av varor, tjänster, resurser, innehåll eller andra transaktioner som görs i samband med eventuella tredje parts webbplatser. Granska noga den tredje partiets politik och praxis och se till att du förstår dem innan du deltar i någon transaktion. Klagomål, anspråk, oro eller frågor om tredjepartsprodukter bör riktas till tredje part.

AVSNITT 9 – användarkommentarer, FEEDBACK OCH ANDRA INLAGOR

Om, på vår begäran, skickar vissa särskilda inlagor (t.ex. tävlingsbidrag) eller utan en begäran från oss du skickar kreativa idéer, förslag, förslag, planer eller annat material, även på nätet, via e-post, via post, eller på annat sätt (kollektivt, ”kommentarer”), godkänner du att vi kan, när som helst, utan begränsning, redigera, kopiera, publicera, distribuera, översätta och på annat sätt använda i något medium eventuella kommentarer som du fram till oss. Vi är och ska inte ha någon skyldighet (1) att behålla några kommentarer i förtroende; (2) att betala ersättning för några kommentarer; eller (3) för att svara på eventuella kommentarer.

Vi kan, men har ingen skyldighet att, övervaka, redigera eller ta bort innehåll som vi bestämmer eget gottfinnande är olagliga, kränkande, hotfullt, ärekränkande, nedsättande, pornografiskt, obscent eller på annat sätt stötande eller bryter mot någon parts immateriella rättigheter eller dessa användarvillkor .

Du samtycker till att dina kommentarer inte kommer att kränka någon rätt för tredje part, inklusive upphovsrätt, varumärke, sekretess, personlighet eller andra personliga eller äganderätt. Du godkänner vidare att dina kommentarer inte kommer att innehålla ärekränkande eller på annat sätt olagligt, kränkande eller obscent material, eller innehålla något virus eller annan skadlig kod som kan på något sätt påverka driften av tjänsten eller någon närstående webbplats. Du får inte använda en falsk e-postadress, låtsas vara någon annan än dig själv, eller på annat sätt vilseleda oss eller tredje part om ursprunget några synpunkter. Du är ensam ansvarig för eventuella kommentarer som du gör och de är korrekta. Vi tar inget ansvar och tar inget ansvar för eventuella kommentarer från dig eller någon tredje part.

AVSNITT 10 – PERSONUPPGIFTER

Din inlämning av personlig information genom butiken styrs av vår sekretesspolicy. För att se vår sekretesspolicy.

AVSNITT 11 – fel, felaktigheter och utelämnanden

Ibland kan det finnas information på vår webbplats eller i tjänsten som innehåller typografiska fel, felaktigheter eller brister som kan ha anknytning till produktbeskrivningar, prissättning, kampanjer, erbjudanden, produktfraktkostnader, transittider och tillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel, felaktigheter eller försummelser, och för att ändra eller uppdatera information eller annullera beställningar om någon information i Tjänsten eller på någon relaterad webbsida är felaktig när som helst utan förvarning (även efter att du har lämnat in din beställning) .

Vi åtar oss inget ansvar för att uppdatera, ändra eller förtydliga informationen i tjänsten eller på någon närstående webbplats, inklusive, utan begränsning, prisinformation, förutom vad som krävs enligt lag. Ingen specificerad uppdatera eller uppdatera datum tillämpas i Tjänsten eller på någon närstående webbplats, bör vidtas för att ange att all information i Tjänsten eller på någon relaterad hemsida har ändrats eller uppdaterats.

AVSNITT 12 – förbjuden användning

Utöver andra förbud som anges i användarvillkoren, du förbjuden att använda webbplatsen eller dess innehåll: (a) i något olagligt syfte; (b) för att värva andra att utföra eller delta i några olagliga handlingar; (c) för att bryta mot några internationella, federala, regionala eller statliga förordningar, regler, lagar, eller lokala förordningar; (d) att inkräkta på eller bryta mot våra immateriella rättigheter eller immateriella rättigheter; (e) att trakassera, misshandel, förolämpning, skada, förtala, förtal, nedvärdera, skrämma, eller diskriminera på grund av kön, sexuell läggning, religion, etnicitet, ras, ålder, nationellt ursprung, eller funktionshinder; (f) att lämna felaktiga eller vilseledande uppgifter; (g) för att ladda upp eller överföra virus eller någon annan typ av skadlig kod som kommer att eller kan komma att användas på ett sätt som kommer att påverka funktionaliteten eller driften av tjänsten eller av någon relaterad webbplats, andra webbplatser, eller Internet; (h) samla in eller spåra personlig information om andra; (i) till spam, phish, pharm, förevändning, spindel, krypa, eller skrapa; (j) för någon obscent eller omoralisk ändamål; eller (k) för att störa eller kringgå säkerhetsdetaljer Tjänsten eller någon närstående webbplats, andra webbplatser, eller Internet. Vi förbehåller oss rätten att avsluta din användning av Tjänsten eller någon relaterad hemsida för brott någon av de förbjudna användningsområden.

AVSNITT 13 – FRISKRIVNING; ANSVARSBEGRÄNSNING

Vi garanterar inte, representerar eller garanterar att din användning av vår tjänst kommer att vara oavbruten, snabb, säker eller felfri.

Vi garanterar inte att de resultat som kan uppnås genom användning av tjänsten kommer att vara korrekt eller tillförlitlig.

Du samtycker till att från tid till annan kan vi ta bort tjänsten för obestämd tid eller avbryta tjänsten när som helst, utan meddelande till dig.

Du godkänner uttryckligen att din användning av eller oförmåga att använda, är tjänsten på egen risk. Tjänsten och alla produkter och tjänster som levereras till dig via tjänsten är (förutom vad som uttryckligen anges av oss) tillhandahålls ”i befintligt skick” och ”som tillgänglig” för din användning, utan representation, garantier eller villkor av något slag, varken uttryckliga eller förstådda, inklusive alla underförstådda garantier eller villkor för säljbarhet, marknadsmässig kvalitet, lämplighet för ett visst ändamål, hållbarhet, titel och icke-intrång.

I inget fall skall TOKYOTO Bagage, våra chefer, tjänstemän, anställda, dotterbolag, agenter, entreprenörer, praktikanter, leverantörer, tjänsteleverantörer eller licensgivare vara ansvariga för någon skada, förlust, anspråk eller några direkta, indirekta, tillfälliga, bestraffande, special, eller följdskador av något slag, inklusive, utan begränsning förlorad vinst, förlorade intäkter, förlorade besparingar, förlust av data, ersättningskostnader, eller liknande skador, vare sig baserat i kontrakt, kränkning (inklusive vårdslöshet), strikt ansvar eller på annat sätt, till följd av din användning av någon av tjänsten eller produkter upphandlas använda tjänsten, eller för andra anspråk på något sätt relaterat till din användning av tjänsten eller någon produkt, inklusive, men inte begränsat till, eventuella fel eller brister i något innehåll, eller förlust eller skada av något slag som uppstår till följd av användningen av tjänsten eller något innehåll (eller produkten) postas, överföras eller på annat sätt görs tillgänglig via tjänsten, även om informerats om deras möjlighet. Eftersom vissa stater eller jurisdiktioner inte tillåter, i sådana stater eller jurisdiktioner uteslutning eller begränsning av ansvar för följdskador eller indirekta skador, skall vårt ansvar vara begränsat till den utsträckning som lagen tillåter.

AVSNITT 14 – SKADEERSÄTTNING

Du samtycker till att gottgöra, försvara och hålla TOKYOTO Bagage och våra moderbolag, dotterbolag, närstående bolag, partners, tjänstemän, direktörer, agenter, entreprenörer, licensgivare, tjänsteleverantörer, underentreprenörer, leverantörer, praktikanter och anställda, skadeslösa från anspråk eller krav, inklusive rimliga advokatarvoden , från någon tredje part på grund av eller till följd av ditt brott mot dessa användarvillkor eller de dokument de innehåller genom hänvisning, eller ditt brott mot någon lag eller rättigheter för tredje part.

AVSNITT 15 – AVSKILJBARHET

I händelse av att någon bestämmelse i dessa Användarvillkor bedöms vara olaglig, ogiltig eller icke verkställbar, skall sådan bestämmelse ändå vara verkställ den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag, och ogenomförbar delen skall anses vara avskild från dessa Villkor tjänsten, skall sådant beslut inte påverka giltigheten och verkställbarheten andra eventuella kvarvarande bestämmelser.

AVSNITT 16 – UPPSÄGNING

De skyldigheter och ansvar för parterna uppkommit före den dag då uppsägningen skall överleva uppsägning av detta avtal för alla ändamål.

Dessa användarvillkor är effektiva förrän avslutas av dig eller oss. Du kan säga upp dessa användarvillkor när som helst genom att meddela oss att du inte längre vill använda våra tjänster, eller när du slutar att använda vår webbplats.

Om vår egen bedömning du misslyckas, eller vi misstänker att du har misslyckats, att följa något villkor i dessa användarvillkor, vi också kan säga upp detta avtal när som helst utan förvarning och du förblir ansvarig för alla belopp upp till och med dagen för uppsägning; och / eller därmed kan neka dig tillgång till våra tjänster (eller någon del därav).

AVSNITT 17 – HELA AVTALET

Misslyckandet av oss att utöva eller hävda en rätt eller bestämmelse i dessa Användarvillkor skall inte utgöra en avsägelse av sådan rätt eller bestämmelse.

Dessa användarvillkor och eventuella riktlinjer eller driftsregler postat av oss på denna webbplats eller i förhållande till Tjänsten utgör hela avtalet och förståelse mellan dig och oss och styr din användning av Tjänsten, ersätter alla tidigare eller samtidiga överenskommelser, meddelanden och förslag , vare sig muntliga eller skriftliga, mellan dig och oss (inklusive, men inte begränsat till, alla tidigare versioner av användarvillkoren).

Eventuella oklarheter i tolkningen av dessa användarvillkor ska inte tolkas mot utarbetandet parten.

AVSNITT 18 – GÄLLANDE LAG

Dessa användarvillkor och eventuella separata avtal där vi erbjuder dig tjänster skall regleras av och tolkas i enlighet med lagarna i 49 Station Road East Sussex Polegate Storbritannien BN26 6EA.

AVSNITT 19 – ÄNDRINGAR VILLKOR

Du kan läsa den senaste versionen av användarvillkoren när som helst på den här sidan.

Vi förbehåller oss rätten att efter eget gottfinnande, att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att publicera uppdateringar och förändringar till vår hemsida. Det är ditt ansvar att kolla vår hemsida regelbundet för förändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till vår hemsida eller tjänsten efter utstationering av eventuella ändringar av dessa användarvillkor accepterar dessa ändringar.

AVSNITT 20 – KONTAKTINFORMATION

Frågor om användarvillkoren bör skickas till oss på customercare@tokyoto-luggage.com.